פגישה שלא מן המניין.....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/09/2017 | 12:58 | מאת: ת סופית

המטפלת אמרה שלא תוכל להפגש בימים שלא מהמיניין. נבהלתי... אם ארגיש מאוד רע? אם ארצה פגישה דחוף? מקווה שיהיה בסדר. שהבהלת תעבור.

17/09/2017 | 17:28 | מאת: אביב 22

הי ת, מקווה שהבהלת חלפה ... ואם ...ואם ...מניחה שתגיעו לגשר תעברו אותו ותימצאו פתרונות ..... אתך

18/09/2017 | 19:26 | מאת: סוריקטה

הי ת, נשמע באסה לאללה. איני יודעת איך אמרה המטפלת את דבריה. וגם איך שמעת אותם. מציעה כיוון - אולי הייתה מאד רוצה, אך לא מתאפשר. אם זה כך, אולי ההרגשה יכולה להתרכך קצת? שלך, סוריקטה

הי ת', זה באמת מבהיל. אבל כשנרגעים אפשר להתחיל לחשוב על אפשרויות ופתרונות. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית