בנות יקרות .....ואודי ..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/09/2017 | 09:51 | מאת: אביב 22

יודעת שממש ממש קשה . רואה כל אחת ואחת שאתן לא כאן לא כותבת שמות וזה מיועד לכולן . גם למי שלא נכנסת כבר המון זמן כי אין לה מילים וגם למי שרק בתקופה האחרונה. שולחת כוחות וחיבוק למי שנכון .. הלוואי ויכולתי לעזור ולעשות משהו עבורכן .. מאחלת לכן שבת שלום שבת עם כוח ותקווה שבת של מנוחה לגוף ולנשמה .. אודי זה ממש עצוב מה שקורה כאן יודעת שאין מה לעשות רק לחכות ולקוות שהן בסדר שיחזרו להן הכוחות להעזר ולהיות .. ובכל זאת אולי מילים שלך הפעם יעזרו .. ותודה על הכל , אודי אתה כל כך מיוחד ....

הי אביב, אנחנו כאן כבר מספיק זמן כדי להכיר גם את התקופות האלו, השקטות יותר. זה בסדר... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית