עץ תודות מוזמנים באהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/09/2017 | 12:36 | מאת: אביב 22

תודה שקמתי תודה שביום העמוס הזה מוצאת כמה דקות לכתוב תודות תודה שמהבוקר מחכה לכתוב כאן תודה על ד"ש מאודי אתמול -ברגע של כאב ויאוש אמיתיים הרדיו שידר לי את לא נודע של דני סנדרסון ....הבכי התחלף בצחוק ובהרגשה עוטפת כל כך והבנה שאני לא לבד ... אז אודי תודה על היותך תודה על חברה שלא מרפה ממני גם שאני ככה משובללת תודה על מטפלת שבחופש אבל בהרגשה טובה ועוטפת וידיעה של יחד תודה על מטפלת ראשונה שלימדה אותי לבטוח ולהאמין תודה על קשר איתה שממשיך להתקיים גם עם לעיתים רחוקות תודה על ספה תודה על מזגן תודה שהקיץ עוד מעט נגמר תודה שאיח רק עונה אחת כל השנה תודה על עבודה ופרנסה תודה על לימודים תודה על מים בברז תודה על אויר ונשימה תודה שזוכרת לנשום תודה על תהליכים חשובים תודה שעוד קצת מריטת עצבים ואני אדע מתי ואיך תודה שאני יודעת שהכל לטובה ומה שלא יהיה אני יעמוד בזה תודה על אהבה סביבי תודה על יכולת להכיר בטוב כמו ברע ולאפשר שהות של הרגשות עם פחות בהלה תודה על מודעות לטריגרים שמפעילים את ההרס תודה שעם כל הקודי אני מוכנה גם עם לא מצליחה לטפל בהפרעת אכילה ולנסות לחשוב על הגוף הזה שאני סוחבת כמשהו שצריך טיפול תודה לגוף שלי שנשאר איתי למרות כל ההתעללויות שהוא עובר ממני תודה שיש על מה לכתוב תודות

14/09/2017 | 06:42 | מאת: אביב 22

תודה שקמתי תודה שיש אוטובוס שלוקח אותי למחוז חפצי בשעות מוקדמות תודה על העבודה תודה על ציוץ הציפורים תודה על שמיעה תודה על מים בברז תודה על קפה של בוקר תודה על מחשבות נכונות הבוקר של רצון להפסיק את ההרס תודה על מוזיקה תודה על הטבע תודה על בעלי החיים תודה על הגעגוע למי שלא איתי תודה שיש כאלו שאני יכולה ליצור איתם קשר תודה על יכולת לנשום עצמאי תודה על בגד ללבוש תודה על סבון תודה על היכולת לחשוב תודה שלמרות הכאבים אני עושה ועובדת תודה על כדורים שעוזרים לחיות תודה על קימה מוקדמת ויכולת להנות מהזריחה תודה על יכולת יצירתית תודה על היכולת לראות את היופי שהעולם הזה נותן תודה על חגים וכל מה שהם מביאים איתם תודה על משפחה תודה על התפתחות ותהליך תודה שאני יכולה לראות את התהליך שאני עושה תודה שאני כותבת תודות ולא ממקום של אידיליזציה תודה שאני אני תודה על המורכבות שלי ועל יכולת ההרכבה תודה לכם שאתן כאן גם אם רק קוראות תודה על המקום הזה תודה שאני לא נבהלת ממה שקורה כאן עכשיו כי אם ממתינה להתאוששות תודה לך אודי על היותך תודה שאתה מאפשר לי כל כך

14/09/2017 | 11:56 | מאת: ת סופית

לפעמים את מצליחה להוציא אותי מהמקום שרואה בעיקר שחור. ממש מעריצה את היכולת שלך לנסות לראות את הטוב. שתהייה שנה מלאה בדברים טובים, עם הרבה יכולות. בריאות, אהבה ואושר.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית