להיות חזקה............................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/09/2017 | 09:12 | מאת: mika

הי אודי, מישהי בעבודה שהיא לא מהמדור שלי אמרה לי שאני בחורה חלשה. ושבגלל שאני לא יודעת להעמיד במקום אנשים שצועקים עליי אז דורכים עליי. אודי, איך אפשר להיות חזקה? נניח לבוא לאותה אחת שצעקה עליי מול כולם ולהגיד לה "זו פעם אחרונה שאת מדברת אליי כך!" חחח ואז בלב לדמיין איך אני מכבה לה את המחשב באמצע ושופכת לה קפה על כל המסמכים בשולחן. אהההההההה ושלא תתעסק איתי יותר!!! נגיד, אודי, אני פשוט מתעלמת. לא מגיבה לצעקות עליי, ואז מתעלמת ממנה. ולא יכולה לדבר איתה יותר. מורידה את הראש בכל פעם שהיא חולפת על פניי. שתדע שאני מאוד מחבבת אותה.מאוד. אם לא הייתי מחבבת אותה, אז בקלות יכולתי לסלוח להמשיך כרגיל. אולי גם הייתי עונה. אני רציתי להיות חברה שלה באמת. נפגעתי ממנה מאוד.

14/09/2017 | 09:54 | מאת: אביב 22

מיקוש ...אני הייתי לוקחת את מה שכתבת ומביאה לטיפול ...להיות אסרטבי זה לקחת מקום בלי פחד ...זה תהליך ארוך של למידה . שתהייה שבת טובה

הי מיקה, מה המשמעות של 'להיות חזקה' מבחינתך? מה המשמעות של 'להיות חלשה'? מה המשמעות של להיות לעתים חזקה ולעתים חלשה? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית