עץ תודות מוזמנים באהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/09/2017 | 05:52 | מאת: אביב 22

תודה שקמתי תודה על יום חדש תודה שהקיץ עוד מעט נגמר תודה שיש סדר בדרברים תודה על מגבת ושמיכה וכרית תודה על מקלחת ורחצה תודה על עבודה ופרנסה תודה על כלבה ובעלי החיים תודה לטבע תודה על כאבים תודה שיש מוזיקה תודה על שמחה תודה על אהבה תודה על הסופ" ש תודה על בגדים תודה על חברות תודה על יום ארוךךך היום תודה על המקום הנדיר הזה שיהיה שבוע טוב ומטיב

11/09/2017 | 08:11 | מאת: אביב 22

תודה לגוף שלי שמחזיק את כל ההרס העצמי תודה על כוחות להמשיך תודה על יום ארוך במיוחד שמחכה לי תודה על ספה תודה על מים בברז תודה על פלאפון תודה על משפחה תודה על שמחות תודה על האויר תודה שאני זוכרת לנשום תודה על לימודים תודה על מחשבה קדימה תודה על טיפול ומטפלת תודה שאני אני תודה על המקום הזה ואודי תודה על היותך תודה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית