עץ תודות מוזמנים באהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/09/2017 | 08:04 | מאת: אביב 22

תודה שקמתי תודה שהעיניים שלי רואות תודה על זריחה מהממת תודה על מחשבות וחוסר ידיעה תודה על פחדים הם משאירים אותי מרוכזת תודה על משפחה תודה על זוגיות תודה על המטפלת וטיפול תודה על צמיחה ומחשבות להמשך תודה על המים בברז תודה על האויר והיכולת לנשום תודה שזוכרת מידי פעם לנשום עמוק תודה על אנשים שמלווים בדרך תודה על געגועים לאנשים שכבר לא איתי אבל הם כל כך נוכחים תודה על היכולת לבחור גם אם לא ברור מה הבחירה הנכונה תודה על היכולת לטעות גם שמפחיד כל כך ובראש צועקים שאסור לטעות תודה שאפשר להתגבר על הקולות שבראש ולזכור שהם לא שלי הם של אחרים תודה שמנסה ללמוד ולהבין מה בעצם זה הקולות שלי ומה של אחרים שהוטמעו בי תודה על ספה תודה שצריך לבשל ויש מימה לבשל תודה על היש בחיי תודה על ארונות בבית תודה על שולחן וכסאות תודה על מנורות ואור תודה שאני רואה תודה שאני שומעת תודה שיש לי יכולת וירבאלית תודה שאני מריחה וטועמת תודה על מראה תודה על מברשת שיניים תודה על המקום הזה ותודה לך אודי על היותך ... יש כל כך הרבה על מה להודות כל כך מובן מאליו הכל כמעט בעניינו ורק שיש דברים גדולים אנחנו נזכרים להודות .אבל כשחושבים על זה לרגע ,נולדנו ערומים בלי כלום ..וגם לפגועים שבינינו שבאו ממקומות הכי נמוכים מישהו דאג לבגד על הגוף ומישהו דאג שנאכל כי עובדה שגדלנו . מישהו לימד אותנו לדבר ...ואנחנו נושמים וחיים וממשיכים לדבוק בחיים כי יש בנו את התשוקה ויצר החיים .. אז תודה שלמרות כל הקילקולים בדרך נס הם לא פגעו בי בשמחת החיים ...והיצר הזה המולד נשאר חקוק וטבוע בי מתחת לכל הצלקות ...

06/09/2017 | 20:06 | מאת: ינשוף

תודה שהצלחתי לאומר היום שנפגעתי תודה שיש 2 חברות שתומכות בי תודה שיש לי עבודה שמכריחה אותי להיות נוכחת תודה שהזמינו אותי לראש השנה תודה שאני מקבלת כל אחד איך שהוא תודה על אכפטיות וחום תודה שיש כדורי הרגעה שלפעמים עוזרים תודה שאני מתחליה להבין דברים תודה שאני אמיצה תודה על הכנות שלי תודה שיש הפורום הזה

07/09/2017 | 06:35 | מאת: אביב 22

תודה שקמתי תודה שישנתי תודה על קומקום וקפה תודה על מקלחת תודה על פרנסה שמקימה אותי מוקדם תודה על כלבה שמשמחת אותי תודה על אויר ונשימה תודה על יכולת חשיבה תודה שיש כיוון להמשך תודה על מדיטציה תודה על היכולת לחשוב חיובי תודה על שמחת החיים תודה על הכאב והעצב גם אם קשה לי איתם תודה לכל החלקים שלי מקטן עד גדול תודה למי שסובב אותי ונמצא איתי תודה על רגעי אושר תודה שאני יכולה לתת ולומדת לקבל תודה על יכולת ההקשבה תודה שאני יודעת שחייבים לשכלל את היכולת הזו תודה על סתיו קרב ובא תודה שאין רק אביב בשנה תודה על המקום הנדיר הזה תודה על האפשרות לאזן כאן תודה אודי על היותך איתנו לא מוותר עליינו ולנו ... שבת שלום לכולם שבת טובה רכה ונעימה...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית