לטלי ....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/05/2001 | 15:09 | מאת: אביב

טלי יקרה שלי, לא הייתי כאן כמה ימים אבל רציתי בכל מקרה לאחל לך חג שמח ולבן באופן אישי. קראתי את הדברים שכתבת על אסון ורסאי, ורציתי לחזק את ידייך גם אם עברו כבר כמה ימים וקצת מאוחר. אני שמחה שיכולת לשתף ולחלק פה בפורום. אני רציתי לעשות את זה, אבל כשנכנסתי לכאן וראיתי שקשה לאנשים אחרים לשתף במה שעובר עליהם והם עדיין קצת עסוקים בבעיות האישיות שלהם, נמנעתי מזה ואולי גם בגלל זה קצת התרחקתי בימים האחרונים, ואולי היו עוד סיבות. נראה לי בכל מקרה אבל שיש פה ענין בפורום שכדאי לבדוק אותו, אבל תני לי עוד קצת לחשוב על זה, ועוד נדבר בענין. בכל מקרה, חג שמח ושקט, שלך, אביב (ר.)

27/05/2001 | 16:52 | מאת: אביב

לטלי... את מתעלמת מההודעות שלי בכונה ???? :-))))) או :-((((((( מה לבחור ? אביב.

27/05/2001 | 16:54 | מאת: אביב

טלי, סתם, זו היתה בדיחה... :-)))) שלך, אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית