לשומר מסך

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/05/2001 | 10:48 | מאת: Jacki

מה שלומך? שנים שלא שמעתי ממך, סתם, מאתמול, זה הרבה מה לעשות.... עלתה במוחי מחשבה......אבל אל תצחק עליי, טוב? שמך הוא שומר מסך, נכון? זה כאילו יש את הפורום הזה, בוא נצא מתוך הנחה, שזהו מסך, אז זה כאילו אתה שומר עליו...... אתה שומר על המסך הזה, שכולנו חברים בו, שחלקנו מבולבלים, חלקנו מתוסכלים, יש גם כאלה מאושרים..... מה שאני מנסה להגיד, שזה שם חזק, אני לא יודעת אם שמת לב....?! אבל אתה השומר כאן....... the body gard , סתם. אני צוחקת..... אתה מרשה לי לשמור עליך? אם אתה מרגיש שאתה צריך הגנה.......

27/05/2001 | 12:19 | מאת: שומר מסך

נו אם את רוצה לשמור עלי אז מי אני שיתנגד

27/05/2001 | 13:34 | מאת: Jacki

מה ז"א מי אתה? אתה יותר ממני תהיה בטוח. אז תרגיש נוח לומר אם אתה מעדיף שומר אחר. תראה אין לי אסמכתא (סתם, אם הבנת, אז הבנת, אם לא , אז אל תחשוב שאני מפגרת....) אני כאן אם בא לך לדבר ביי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית