pppooollllllyyy - סתם : ל - polly

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/05/2001 | 10:33 | מאת: Jacki

היי מתוקה מה שלומך? אני מקווה שטוב....... היום דפדפתי בעמודים ישנים יחסית(איך אני נהנית לעשות את זה) וראיתי את אותה הודעה שדיברת עליה, את יודעת...... שאמרת שכתבת לי לפני כמה זמן, ואמרת שיש לי הודעה ב 211 אז פניתי לעמ' 211, קראתי את הודעתך הקצרצרה, ותדעי שגרמת לי לחשוב על הרבה דברים, עזרת לי לפרוק....... תודה, אני אוהבת אותך נורא...... שלך לעולמי עולמים, אני.

27/05/2001 | 18:32 | מאת: polly

אחותי! , סתתתתתתתתתם..... אני אוהבת אותך יותר.... חג שמייח!!! שלך, תמיד.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית