אביב...? שרון...?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/05/2001 | 04:14 | מאת: מישהי

היי לא הייתי כאן כמעט יומיים, ובדפדוף מהיר- אם כי שטחי למדי- לא מצאתי כמעט הודעות מכן. רק רוצה לדעת שהכל בסדר, עד כמה שיכול להיות בסדר במציאות האיומה של האירועים בארץ... כתבו משהו, תנו סימן חיים, please ?

27/05/2001 | 14:41 | מאת: שרון

מתוקה שלי. התגעגעתי כלכך. דווקא כתבתי לך. לא מעט. אני כבר לא זוכרת ביאזה עמודים, אבל תחפשי אם בא לך. מה קורה? מדוע נעלמת? איך את מרגישה?............ קראת את ההרואות להתחבר לicq הבנת הכל? ספרי לי משהו. אני יכולה לראות שלא ישנת יותר מדי............ אני כאן בינתיים. בערב יש ארוחה חגיגית. את מוזמנת.....

27/05/2001 | 14:57 | מאת: אביב

היי שרון ומישהי, גם אני כאן, עברו כמה ימים לחוצים גם בגלל כל האסונות האלה בשרשרת, אני תמיד לוקחת את זה כל כך קשה, חושבת על כל המשפחות שנהרסו ביום אחד, ושחייהם כבר לא ישובו להיות כמו שהיו בעבר כבר אף פעם. חוץ מזה החג הזה, וכל הבלגן המשפחתי סביבו, גרמו לי ליהיות עסוקה כל כך, עם הגמדים הקטנים, המשפחה והחברים. מצחיק, פעם חשבתי שברגע שאני אפסיק להקיא ישאר לי כל כך הרבה זמן פנוי שאני לא אדע מה לעשות בו, וזה הכי הפחיד אותי, ועכשיו אין לי זמן לנשום מרוב דברים, ואני לא מספיקה כלום. מה קורה אצלכן ? שיהיה חג שמח לשתיכן, שלכן אביב.

27/05/2001 | 15:51 | מאת: שרון

מתוקה מתוקה מתוקה שלי..................... כמה התגעגעתי. אני בסדר גמור, עם ההכנות לחג, בישולים וכ"ו. בוודאי שיש הרבה זמן פנוי שמתמלא בנקל, איך לא?......... החיים היפים.........למרות שקשה לראותם כאלה מבט למראות ההמבעיתים........ מה תוכניותיך לחג? ואיך התחושה הכללית? עדיין שם בפסגה?........ אני מתכתבת בicqעם אליאן. וזה נפלא וברגע זה ממש היא מוסרת לך את אהבתה.וגן אני כמובן. אז תכתבי משהו ואם בא לך, אז תכתבי לicq/

27/05/2001 | 23:04 | מאת: שרון

מישהו מצא מישהי?.......... הנשיקה שהלכה לאיבוד.......... מקווה שאת אינך מסיבות מקלות קרי:ארוחות שחיתות, בילוי עם חברים ומשפחה, לימודים.......... אני משמיעה קול כדי שאם תכנסי בטעות תראי שלא שכחתי...... לילה טוב, וחיבוקי.......

27/05/2001 | 23:09 | מאת: מישהי

היה סופ"ש גרוע, אבל עבר... איך הייתה ארוחת הערב? מה הפסדתי?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית