טיפול בחולי סרטן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/05/2001 | 21:44 | מאת: רחמניה

שלום לכם אני מבקשת לדעת אם קיים באינטרנט פורום שבו אפשר לקבל תמיכה למטפלים בחולי סרטן מזה 3 שנים אני מטפלת בבעל ואמא חולים , המצב מחמיר מאד ואני לא יכולה לצאת לקבל תמיכה דרך הקהילה.הדרך הטובה ביותר היתה למצוא כאן קבוצה איתה יכולתי לדבר ולהתעודד אם למישהו יש א ת המידע הדרוש אשמח לקבלה

26/05/2001 | 21:53 | מאת: Angel

אני סתם משתתפת כאן בפורום,אבל מצאתי בשבילך פורום. הפורום הוא פורום "סרטן" באתר www.iol.co.il זהו פורום מומחה.אפשר גם לשאול שאלות מקצועיות ויש בו גם תמיכה בין הכותבים. הקהילות של איי או אל הן קהילות מצויינות. ואת מוזמנת להשאר כאן איתנו.אנשים פה מתמודדים עם כל מיני דברים,אמנם,אבל הלב פתוח לבני אדם.ויש כאן גם אנשי מקצוע מתחום בריאות הנפש. תחזיקי מעמד,וטוב שאת מחפשת תמיכה אנג'ל

26/05/2001 | 22:15 | מאת: אלמונית

שלום לך לפני חודש איבדתי את בעלי לסרטן...אני יודעת מה זה לתמוך ולהיאבק על החיים שהיו לך לפני המחלה שלהם. אנא צרי קשר.

27/05/2001 | 07:41 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, יש עמותה בשם "חוסן" , שייעודה לסייע לחוסן הנפשי של החולים ומשפחותיהם, עם סניפים רבים, ובהרבה עיתונים מתפרסם מספר טלפון שלה. למיטב ידיעתי יש לה גם אתר. הרבה כח, ד"ר יוסי אברהם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית