לא ידעתי מה לעשות........ .

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/07/2017 | 20:18 | מאת: מיכ...

כתבתי לך אודי הודעה באתר שלך שתעביר לפה...אולי טעות. לא יודעת עכשיו מנסה בנייד....אולי ישלח. בכל אופן לא אתראה חודש שוב עם המטפלת :( הפעם בגללי. נוסעת להנות במקום יפיפה...לשכוח מהכלללל...מקווה שאהנה וגם אתה. נסיעה טובה. ואז כשחוזרת נתקע משהו מהעבודה בדיוק כשהיינו צריכות להפגש ונדחה בעוד שבוע..בקיצור חודש לבד....נקווה לטוב. היא אמרה שרצוי שאוציא כעסים בפגישה. צודקת..בפגישה עמדתי עם הגב אליה והראש לקיר. עד שבסוף הסתכלתי עליה...כעסתי בפגישה בלי להביט...נסיעה טובה וסליחה שכתבתי שם...הייתי חייבת לכתוב לפני שנפרד ממך אודי. נסיעה טובה. מיכל

הי מיכל, עדיף שלא לערבב... לגבי חופשות - זה נהדר שאת יכולה. וכעסים - בהחלט כדאי לתת להם מלים. שתהי הגם לך נסיעה טובה! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית