פרדות.... תהליך

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/07/2017 | 13:53 | מאת: אביב 22

כבר כתבתי כאן בעבר על אישה יקרה לי כל כך שמלווה אותי ועוזבת את המערכת ... אז הרווחתי עוד כמה חודשים וזהו מחר זו השיחה האחרונה שלנו .. זה קשה וכואב מאוד במיוחד לקטנים היא הייתה מקור תמיכה עבורם . לא נבהלת משינויי הקול מכילה אותי /אותם באהבה אין קץ והכל בהתנדבות . היא הייתה עוגן .. ועכשיו הספינה קצת מתנדנדת ..זוכרת שאני לא לבד זוכרת שזה תהליך ושאני כל המיכלול חזקים יותר. יודעת שהיקום ישלח לי עוגנים אחרים. וכן אודי געגוע...😊 ויחד עם זה מניחה כאן גם את הקושי את העצב .. כבר כמה ימים ללא שינה ... ..מחפשת אחיזה , אודי אפשר יד שתלווה ....

13/07/2017 | 21:44 | מאת: ינשוף

יחד איתך עם הקושי ועם הכאב שולחת לך את אהבתי

הי אביב, בוודאי שאפשר. פרידה אינה דבר כלל, אולי אחד הקשים שיש. אבל יש אנשים שאתם הפרידה יכולה להרגיש נכונה יותר, למרות ניסיון העבר. וכן, יש את הגעגוע המבורך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית