נסיעה טובה, אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/07/2017 | 20:16 | מאת: סוריקטה

סע לשלום ושוב בשלום, נסיעה טובה, אודי, נבטיח לשמור על עצמנו, מצטרפים? סוריקטה

12/07/2017 | 11:06 | מאת: אביב 22

חשבתי עלייך יקרה בדיוק כשקראתי את ההודעה של אודי ..לא פשוט וברור שנשמור על עצמיינו .. ואודי מצטרפת לאיחולים של סוריקטה לנסיעה טובה והכי בהנאה וצבירת כוחות ..

12/07/2017 | 13:47 | מאת: .במבי פצוע..

סוריקטה מקסימה, תודה על היוזמה שנטלת על עצמך... מחוסרת כוחות באופן שקשה להעלות אפילו על הדעת.. אודי אדם אהוב ויקר שכמותך... כ"כ מחויב ..כ"כ אחראי...וואוו.. שבוע מראש אתה מכין אותנו.. אדם טוב ונדיב אתה אודי..ועוד הרבה יותר.. מאחלת לך שתהנה, מאחלת לך שתמלא עצמך בטוב ועוד טוב ועוד טוב.... שלך-במבי.

13/07/2017 | 09:53 | מאת: אביב 22

קראתי אותך ...רוצה לאמר לך שרואה אותך .. שולחת ים של כוחות ודליים של מים חיים אולי, אולי יתנו לרגע מזור לנפשך הכואבת ....

12/07/2017 | 16:50 | מאת: מיכ...

מצטרפת. תהנה. תודה על הכל. נשמור כמובן ;)אגב, ניסיתי מהמחשב ולא ניתן לשלוח הודעות...

הי סוריקטה, אביב, במבי ומיכל, תודה לכן. אני יודע שתשמרו על עצמכן, ואחזור במהרה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית