המצב נהיה גרוע יותר.......................................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/07/2017 | 09:46 | מאת: מיכ...

פעם הייתי כועסת על עצמי כשהייתי מדוכאת וכו'........אולי לא ממש ידעתי לכעוס...אחר כך הכעסים היו עליה ברמות גבוהות לעיתים...............עכשיו כלם מסביבי כבר סובלים אני כועסת על כלם...............כנראה שאנחנו צריכות להפרד כי המצב נהיה רק רע יותר............ולמרות שנפגשנו בראשון ולמרות שנפגשות שוב מחר חפרתי לה המון בווטסאפ.......צריכה להפסיק להוציא עצבים על כלם.........כל מה שלא כעסתי כל החיים שלי יוצא ברמות מטורפות וכאילו אין לי שליטה כבר על זה.......אני רעה :( ואודי.היא ממש רמזה שאני כמו מי שפגע אז אולי זה נכון.....

הי מיכל, ואולי את סתם מפחדת מזה שאת כועסת... מהחלקים התוקפניים שבך? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית