היא אמרה משהו שנורא קשה לי איתו...............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/07/2017 | 22:18 | מאת: מיכ...

ואני כועסת עליה......יודעת שהיא אולי רצתה לעזור..היא כאילו רמזה שאני כמו מי שפגע בי...לא יכולה לפרט. אבל זה כואב לי ולא מסוגלת להגיד כרגע שהיא פגעה בי ברמיזות שלה... אוףףףףףף במיוחד שדברנו על הדימוי שלי....מבאסת :(

10/07/2017 | 12:34 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, את יודעת, נדמה לי, שלפעמים חלקים שאנחנו פחות אוהבים בנו - הם חלקים שדומים ל(למשל) אלו של מי שפגע בנו. ובכן, כנראה ש... כן, יש בנו חלקים כאלה, ואולי לא פשוט להכיר בהם כ'אנחנו', פחות להדוף אותם, להיות שלמים. ואף על פי כן ולמרות הכל - אנחנו שונים. נפרדים. לא בדיוק כמו. אז את לא כמו מי שפגע, אבל כמו שקורה המון, החלקים הפחות נחמדים הללו נטמעים גם בנו. ולא באשמתנו. מחשבות, מנסות להרגיע. סוריקטה

הי מיכל, חשוב שתגידי לה מה את מרגישה, אחרת זה סתם מרעיל. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית