צריכה לתת תשובה עד יו

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/07/2017 | 09:10 | מאת: ת סופית

ההתלבטות הקשה אם לקחת עבודה שהרבה מקשה. ומה עושים עם הקושי ואיך מתגברים עליו? והאם כדאי לסבול בעבודה, לא כל הזמן, אבל לפעמים לעיתים קרובות. ואם אגיד לא האם אמצא משהו אחר, או שאולי אצלול למין ריק כזה? לפעמים רוצה ריק!!! אוף מתלבטת וצריכה לתת תשובה ביום ראשון.

10/07/2017 | 12:46 | מאת: סוריקטה

הי חביבה, קודם כל, יופי שיש דיון בהחלטה בענייני עבודה. עניינים של גדולים. מניחה שכבר נפלה ההחלטה, אם התכוונת ליום א' שחלף. בעיה, בעיה, בהחלטה יש ויתור. והריק - כמוהו כמו ה-כ-ל. ללא ויתור. אך לא מציאותי, כנראה. מוזמנת לעדכן, אם תרצי. סוריקטה

הי ת', ומה בחרת לבסוף? ואיך את מרגישה עם הבחירה שלך? אודי

11/07/2017 | 19:09 | מאת: ת סופית

חחחח אמרתי שכן. שאקח את העבודה, אם כי רק ביום ראשון הבנתי לגמרי על מה מדובר. במשך כל הסופש לא הבנתי את הדברים לאשורם. בכח אופן אמרתי שכן והרגשתי כל כך רע!!!! ולאחר שיחה עם המטפלת והרבה עידוד, ביטלתי!!! קבלתי את ברכת הדרך ונגולה אבן!!! וואו צעד מבורך כניראה!!!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית