אני לא יודעת...............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/07/2017 | 23:10 | מאת: רוני

אם כבר כתבתי או לא. חושבת שכן וקצת חוששת ממה. מקווה שאני בסדר. סופ"ש טוב לכולם

הי רוני, גם אני מקווה שאת בסדר. שב"ש, אודי

07/07/2017 | 08:41 | מאת: סוריקטה

הי רוני מתוקה, וגם כולם, עלה בי רעיון שגם קשור אליי ואולי ידבר לכמה משתתפות אחרות כאן - האם אתן עושות ניטור של (לצורך עניינו כאן) מה שאתן כותבות? אפשר לשמור אצלכן במחשב/טלפון את תכני ההודעות ושעת רישומן. וכן, אני יודעת שאפשר לרשום ואחר כך לא ממש ניתן להתחבר ולקרוא. אבל לפחות אפשר לדעת שהיה משהו, אם רוצים לבדוק... והייתי רוצה לשאול גם האם מישהי מתעדת או רושמת את מה שנכנס לפה (אוכל) ומצד שני מעקב אחרי פעילות. אני מתעסקת בזה עכשיו יותר (ומקווה שלא מוגזם) היות שאני בגיל המעבר וההמלצות הן להקפיד ברמה הדוקה יותר, נראה לי. לא רושמת מה וכמה ומתי אני אוכלת, למשל. אלא יודעת באופן כללי את ההנחיות מהדיאטנית והרופאים. פגישות איתן ובדיקות יכולות להחזיר למסלול ולהגדיל מוטיבציה (אבל כן, צריך דרייב פנימי ושיתוף פעולה) כמו-כן עוקבת אחרי פעילות ושינה. ובוחנת את הפער בין תחושתי לבין הנתונים האוביקטיבים פחות או יותר. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית