התלבטות כל כך קשה!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/07/2017 | 20:30 | מאת: ת סופית

היי. ושוב אני עומדת מול החלטה חשובה בחיי. כל כך הרבה שנים ועדיין לא קבוע. אולי יש בי משהו דפוק. חושבת להגיב בחיוב, אבל נזכרת בקושי הבלתי נסבל לעיתים ולא בטוחה שרוצה, לא בטוחה שכדאי לשוב ולסבול. ומצד שני יש איזה נוחות, איזה שקט משהו קבוע לפחות לזמן מסויים. אולי גדלתי קצת ואצליח ומצד שני יש ימים שלא בא לי כלום, שאני ממש צריכה להכריח את עצמי לקום בבוקר ולעשות! אוףףףף!!!! התלבטות קששההה!!!!

שלום ת', זו נשמעת התלבטות לא פשוטה, למרות שלא פירטת מהי ההתלבטות. אני מקווה שהדברים יתבהרו ותדעי מה נכון לך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית