שרון שלי...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/05/2001 | 13:37 | מאת: מישהי

היי כמה חיכיתי... חסרו לי כל כך מכתבייך המרגשים, האמיתיים, המלטפים אותי בשמך, ממש כאילו את כאן לידי. אכן, גם אני הייתי גאה בעצמי אתמול. למען האמת- לא חששתי כל כך מה"פיתוי" להצטרף להכחשה, שכן הוא לא היווה באמת פיתוי. זה שנים מספר שאני לא שם, עברתי את השלב המתעתע. הקושי היה להוביל, אחרי שהורגלתי כל השנים רק להצטמצם, להחבא אל הכלים, להצטנף בכסאי ולנשום בזהירות, שלא ישמעו, שלא ירגישו, לא להכביד... אכן, לזה קוראים ציון דרך! פרט לזה- אני מפנקת את עצמי קצת עכשיו. צפויה לי שבת עמוסה, ושבוע עמוס עוד יותר, כך שאני מרשה לעצמי קצת "להתבטל" ... מותר קצת, לא? :-)) איך את? מה מצב הכוחות? לצערי- אין לי אייסיקיו. איפה מורידים את התוכנה? זה בחינם? אשמח לשמוע עוד פרטים, ולנסות להוריד. בינתיים, נמשיך לחבק זו את זו דרך הפורום? שיהיה יום מקסים! מישהי

25/05/2001 | 13:58 | מאת: שרון

הי אהובה........... icq - נכנסים לאתר www.icq.com ומחפשים אחר download והולכים לפי ההוראות. בסיום (זה לוקח לא מעט זמן הקובץ גדול מעל 2 mb ) תתדרשי למלא פרטייך - כינוי, שפה כו" ואז תקבלי מספר. זה הכל.........פשוט וקל, ומאפשר שימוש בפלטפורמה יותר אינטימית, כשרוצים. ההתכבתות היא גם onlineוזהכייף. מותר, גם מותר לנוח.אחרת איך נאגור כוחות? אני מרגישה נהדר, מאושרת, לא מעט בזכותך ובזכות אליאן, אביבי, אנג'ל, גקי, כשכל אחת בדרכה ובהתקדמותה גורמת לי לחייך ולהרגיש טוב, וכמובן גם בגללי, פשוט טוב לי עכשיו. אני שלמה עם הדרך דאני מתמודדת היום, ובכלל אני טיפוס אופטימי, והחג עכשיו מוסיף, והיידעה כי יהיה לי הרבה זמן לים שאני כה אוהבת . הים שלוקח אותי למחוזות רחוקים, לרוגע........ איזה יום מדהים יש בחוץ, מעט חם, אבל תחושה של חופש.......... והכל כמובן מהול בעצב, המציאות הקיומית של העם היהודי שלנו הישראלים. אם האסונות לא מגיעים אלינו אנחנו מוצאים את הדרך להנחיתם......אבל , אני לא רוצה להכנס לזה יותר מדי, זוכרת? יש רגעים של אגואיסטיות, שאתה נותן לדברים הסביבתיים להשפיע אבל על חשבון האנרגיות שצריך להשקיע בעצמך. מה התכנונים לחג?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית