לאיש הגשם....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/05/2001 | 12:42 | מאת: jacki

איזה שם מסתורי....... לא משנה. מצאתי אותך. דפדפתי לתומי בערך 20 עמודים אחורה, ומצאתי אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!! משהו עם זה שאביב תכין לך קפה שחור חזק עם 1 סוכר..... לבריאות......

25/05/2001 | 12:44 | מאת: Jacki

השם שלי פשוט לא היה כתוב נכון... למה מעוותים אותו? חוץ מזה, באנגלית מתחילים עם אות גדולה בשמות פרטיים. השם הזה יותר מדי בשבילי, צריך לשמור על הייחודיות, לא? זה כמוך: the ray man..... אני צודקת? ככה כותבים אותו.... ? בכל אופן, יום נעים לך.....

25/05/2001 | 12:50 | מאת: Jacki

עכשיו נזכרתי בפעם אחת שדיברתי עם אנג'ל ואתה באת לראות אם אנחנו מכוסות, זה נורא הצחיק אותי, ועוד בשמיכת פוך ורודה.... למה דווקא ורודה? אולי בגלל שזה צבע אופטימי ומפגר כזה - אני שונאת אותו. מצטערת שאני מזיינת לך ת'מוח. אתה סולח לי?

25/05/2001 | 14:40 | מאת: שומר מסך

הכול נכון אמת ויציב

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית