לאליאן - מזל טוב ושפע ברכות ליום ההולדת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/05/2001 | 03:54 | מאת: אביב

אליאן נשמה שלי, הלילה הלכתי לישון, וכמו שאת שמה לב, משהו הטריד אותי, התהפכתי במיטה ולא הייתי שקטה. ניסיתי לחשוב מתחת לשמיכה בחושך מה מציק לי פה בפסגת העולם, ואז הבנתי טרם איחלתי לך יום הולדת שמח, ועד שאני לא אעשה את זה אני לא אוכל לישון. אז קמתי ואני פה איתך, עם הכוכבים והירח, והסיגריה הראשונה. האמת היא שאני מקווה שאני מצליחה עכשיו לחדור לך לחלומות, ואת יכולה גם להרגיש אותי בשנתך, ולחלום על היום הולדת שאנחנו חוגגות ביחד, אני את והילדים, שאת יכולה לשמוע את הקלטת של הילדים עם שירי יום ההולדת שלקחתי מהאחיניות שלי במיוחד בשבילך, את עוגת השוקולד שאפיתי ואת 36 הנרות + 1 לשנה הבאה שהדלקתי, ויחד עם הכוכבים באו להאיר את דרכך ולזרוח ביום חגך. שמחה שנהנית אתמול בערב, שהרגשת את הגאווה האמהית, ויכולת לראות כמה מקסים הוא הילד שלך למרות הכל ועם המגבלות, ואני חושבת שבאמת עכשיו אני קצת מיותרת, ואני שמחה על כך. אז תעשי משהו כייפי היום, תקחי את עצמך ותפנקי אותך ואת הילדים אם בא לך, תקני לעצמך מתנה ליום ההולדת, משהו שרצית הרבה זמן, ואולי לא יצא לך עוד לקנות, ותרגישי הכי מאושרת שבעולם, כמו אתמול בלילה. תשתדלי ליום אחד לשכוח את הקשיים והבעיות, אבל לזכור את העובדה שהשנה לא רק גדלת בשנה, גם עלית במדרגה אחת גבוהה ולא פשוטה. מי יתן ויתגשמו כל משאלותייך, החשובות והעיקריות, אבל גם השוליות, ושתצליחי להגשים את כל חלומותייך הטובים. מחבקת ומנשקת אותך חזק היום ליום ההולדת, אבל לא רק, ומאחלת לך בנוסף לברכות רק אושר וימים טובים כמו אתמול בערב. אוהבת, אביב.

25/05/2001 | 04:46 | מאת: אליאן

משום מה התעוררתי והייתה לי הרגשה... ואת אף פעם לא מיותרת ולא תהיי. ומיליון תודות... והעוגה טעימה... ועכשיו אני עושה פוווו גדול... והפ הופ טרללה גדלתי בשנה.... אז בוקר טוב ויום נפלא !

25/05/2001 | 07:55 | מאת: רוית ניסן

מצטרפת בכל ליבי לברכות- שהשנה הזאת תהיה משופעת בכח ובדברים טובים. רוית.

25/05/2001 | 09:29 | מאת: טלי וינברגר

אליאן יקרה, לא אכביר במילים, ורק אצטרף כבר לכל האיחולים... שיהיה באמת באמת מזל טוב... טלי פרידמן

25/05/2001 | 13:08 | מאת: שרון

מזל טוב ענקי, עם הרבה אהבה, וחיזוקים לקראת השנה החדשה, שתהיה מאושרת מקודמתה. שהקשיים כמו "הפוו" על הנרות יתפוגגו, שטעם העוגה ימתיק את האוירה שיהיו כוחות ואנרגיות שיהיה טוב בכלל.......... עד 120

26/05/2001 | 04:47 | מאת: אורה

יש בלונים בסוף?? אליאן מקסימה, מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב קיבלתי טלפון מהההנהלה להפסיק עם המונוטוניות הזאת, אז שנה נפלאה וחג שמח (איזה כיף להוולד בשבועות). וגם לילה- טוב, עוד מעט אלך לישון, איזו מחשבה מרנינה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית