לטלי פרידמן ודרור גרין !!!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/05/2001 | 01:20 | מאת: אלמוני

מומחים יקרים אנא התייחסו להודעתי : "פדופיליות .......אנא הקשיבו לי !!!!!!! " בעמוד 231 הייתי רוצה לדעת מה לעשות. הוריי אינם יודעים שהינני הומוסקסואל ובכלל על המצוקה שנפשית בה אני שרוי. איני יכול לפנות לייעוץ או טיפול עקב הפאן הפיננסי. איני יכול לממן טיפולים שכאלה וכמובן שלא אבקש מהוריי - שכן אינם יודעים דבר ואיני מסוגל לשתפם. אני יודע שאולי דרך הצבא ניתן לסדר טיפולים ללא תשלום כפי שטלי הציעה לי בעבר, אך אני בטוח שכאשר אפנה לגורם צבאי, שירותי הצבאי ייפגע. אני בספק אם אצליח להשתלב בתפקיד צבאי נאות לאחר שהצהרתי שהינני הומוסקסואל ואף פדופיל. בטוחני שאשלח מיד לקב''ן (קצין בריאות נפש) ושם הכל יסתיים כולל עתידי. מה לעשות ????? ולא עניתם לי על השאלה. אולי אתם מנסים להיות נחמדים או עדינים. אם כך, הפסיקו זאת בבקשה והיו ישירים וכנים. האם אני פדופיל ????? "כן" או "לא" ????????

25/05/2001 | 01:32 | מאת: טלי וינברגר

אלמוני שלום רב, ברור לך שאין אפשרות לתת לך תשובה חד משמעית בפורום מעצם ההכרות הכל כך ראשונית עימך. איבחון דורש זמן ועומק שאין אפשרות לכך פה. עליך להגיע לאיש מקצוע. אין דרך אחרת. אם אינך רוצה שהוריך יידעו את הסיבה האמיתית להגעתך לפסיכותרפיסט, תמיד תוכל לומר להם דברים פחות חמורים שייתכן והם יקבלו טוב יותר... אין פה רמז לשקר, אך יש פה רמז לכך שעליך להגיע לטיפול בכל מחיר. בברכה, טלי פרידמן

25/05/2001 | 01:35 | מאת: ד"ר דרור גרין

אלמוני יקר, נדמה לי שעניתי לך באופן ישיר. כתבת שאתה נמשך לילדים צעירים, ובכך הגדרת את עצמך כפדופיל. אינני יודע אם מדובר רק במשיכה או גם בפעילות ממש, ובכל מקרה כתבתי לך שמדובר בעבירה פלילית, וכדי לא לפגוע באחרים אתה חייב להימנע מכך ולפנות מיד לקבלת עזרה נפשית. ישנן דרכים רבות לקבל עזרה, ואתה יכול לפנות לפסיכולוג פרטי או באמצעות קופת-חולים. בכל מקרה, הימנעות מטיפול במקרה שלך עשויה להוות סכנה לך ולאחרים. בברכה, דרור גרין

25/05/2001 | 01:49 | מאת: אלמוני

מר גרין שלום. כנראה שלא קראת את ההודעה שביקשתי שתקרא בע''מ 231 בכל אופן - זו משיכה בלבד. מעולם לא התנסיתי ביחסים רומנטיים. מעולם לא הייתה לי אהבה. מעולם לא הייתי עם בחור. ומעולם לא הייתי עם ילד. וכפי שציינתי - אינני מהווה שום סכנה לציבור ואני בטוח שתסכים איתי לאחר שתקרא את הודעתי המקורית. תודה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית