אני לא מצליחה להרגע.........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/04/2017 | 21:19 | מאת: ינשוף

אני מוטרדת מאוד מזה שכל חוויותי שקר.. ששום דבר לא אמיתי.. שאני לא שפויה אני לא מצליחה להרגע וההתעסקות בזה לא נותן לי מנוח גם בטיפול אני לא מצליחה להרגע.. אני מתאמצת לשאר נוכחות ולא מצליחה להרפות בגלל החרדות שהזכרונות לא אמיתיים לא מצליחה להתקדם... ההפך.. נכנסת יותר ויותר לבור של יאווש גם הידיעה שזה אולי מנגנוני הגנה לא משכנע אותי. שום דבר לא משכנע אותי אין לי לאן לברוח יותר. אין לי שקט בפנים.

27/04/2017 | 06:33 | מאת: אביב 22

ינשופי אהובה את יודעת בעיני זה כן התקדמות להיות במקום שמוכן לתת לחלקים לספר את סיפורנו . כן קשה לקבל את הסיפור כי הוא מטורף ברמות על. יכולה להגיד לך מה עוזר לי לא שאני מאמינה (כי אני לא רוצה להאמין -כי מה זה אומר עלי ) אבל אני יודעת שאני יודעת. הגוף שלי זוכר . החלקים שהם אני זוכרים אז זה אומר שאני זוכרת .. תזכרי אהובה שלי אף אחד לא ממציא לעצמו עולם אכזר כזה ,ועד כמה שזה עצוב אנחנו לא היחידות שלא מאמינות לסיפור שיוצא בטיפול אז מה זה אומר שכל מי שהיא דיסוציאטיבית משקרת ... אוהבת אותך ,את כולך מאוד מאוד מאוד . אני מאמינה . מחזיקה אותה כאן בשבילך עד שתהיי מסוגלת ...עדה לסיפורך הקשה . אתך בלב 🙅🙅🙅🙅🙅🐻🐻🐻🐻🐻🐻🐻🐻🐻🐻🐻🐻🐻🐻🐻🙅🙅🙅🙅🙅🙅🙅😻🐶🐰🐶🐕🐥🐏

27/04/2017 | 07:06 | מאת: סוריקטה

הי, חרדה חרדה. ממש רגעים הכי לא נוחים, מבקשים בריחה ומוצא, ועדיין, הרשי לי להאמין - אם אצטט אותך - שלא כל חוויותך שקר. ושכן יש. ויש מפלט ומקלט שיימצאו, אם לא ממש עכשיו, אז מתישהו. בוודאי שמאמינה שכך את חשה, ככה זה כשנמצאים בפנים, ועדיין הייתי קצת מנסה להיפרד מעולם הטוטאליות והקיצוניות. לנסות להבחין בידיים מושטות בחוץ וגם הייתי מזכירה גם את המילה סבלנות (שיש לה סיכוי להיות מותקפת, כי כמה אפשר, אני יודעת...). וגם את עולם הגלים. איך את עכשיו? סוריקטה

01/05/2017 | 09:27 | מאת: ינשוף

האמת היא שאני עדיין באי שקט משכנעת את עצמי ללכת לטיפול למרות הפחדים וחרדות והספקות האם להפסיק טיפול זה בריחה? האם להפסיק טיפול הוא להסכים לקבל? שאלות שאני שואלת שוב ושוב בטיפול ועדיין אני ממשיכה.. אבל אני פוחדת מאוד שזה לא לטובתי. אין לי את התשובות....

הי ינשוף, את בוודאי יודעת ומכירה בזה שהתחושות האלו הן טבעיות ומהוות תגובה לפגיעה? א זזה בסדר להרגיש רע, אבל אפשר להשאר עם הרע הבסיסי ולא להרגיש רע מזה שאת מרגישה רע... אודי

02/05/2017 | 20:32 | מאת: ינשוף

לאביב.. סוריקיטה ואודי יקרים רק לאומר לכם תודה אני קוראת את מילותייכם שוב שוב ומקבלת כוח, תמיכה ואהבה. תודה רבה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית