סערת רגשות - קושי בלהמשיך...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/04/2017 | 14:54 | מאת: NOT_FOUND

שלום רב . אני אדם מכור שהיה משתמש בסמים מהיותי נער . נגמלתי פעם 1 על ידי קהילה טיפולית ושוב חזרתי לעישונים ואלכוהול . כיום התנקתי מעל 3 שנים על ידי קבוצות תמיכה ועבודת 12 הצעדים אבל עדיין יש לי מחשבות ורגשות שלא עוזבים אותי ויש לי לפעמים רצון שוב לחזור לבריחה מהמציאות. הציעו לי להגיע לקבל טיפול יותר לעומק משהו רציני יותר מעבר למה שאני עושה. אשמח לקבל ייעוץ והכוונה

שלום לך, אם אתה בוגר '12 הצעדים' - אתה בוודאי יודע שאין דבר כזה 'נקי'. פעם מכור = תמיד מכור. לכן, קבל את ההצעה לחזור לטפול ולשמר את ההישג שלך. זה דורש מאבק. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית