אודי ...................חרדה מוזרה אןדי אודי אודי 20 תווים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/04/2017 | 22:15 | מאת: מיכ...

פעם היית עונה בתדירות יותר גבוהה, מעלה הודעות מספר פעמים ביום..אחר כך לאט היית עונה אחרי שהיית מעלה תגובות...אחר כך ענית מאוחר בלילה..וכיום רק מאוחר בלילה ביום שלפני שאתה יוצא למנוחה...הדרגתיות, הפורום יותר בשל וכו' וגם אתה יותר עסוק אולי....בכל אופן לפעמים חסר לי המענה באותו היום..או לפחות לראות שעלה...ובכלל לא רוצה להסגיר פרטים אבל שבוע הבא הולך להיות קשה..והפעם מנסה כל כך שלא לדבר בין הפגישות, לדעת שהיא פה ולא לתת לחרדה לשלוט..אבל אני עם מועקה שזועקת למענה..מצטערת אודיייייי אתה שומע את החרדה שלי??? אתה מבין????? כי אני לא מבינה אותי כבר.... עצוב שכך עצוב שאני עלובה כזו...עצוב שלא מופנם אחרי כל כך הרבה זמן...אודי התשמע קולי??..רחוק אתה רחוק במענה שלך...רוצה שתענה ולא ממש תגובות של אחרות כרגע...מצטערת כולן :( צריכה מילים מרגיעות שאתה לא לקראת עזיבת הפורום..ואולי כן???

הי מיכל, החרדה קשורה להפסקה הארוכה (כאן ובטיפול). אבל הנה - חוזרים לשגרה, ופרט לכמה הפסקות קטנות בגלל החגים הבאים - יהיה לנו רצף לא רע. צריך גם לזכור שלא מזמן עבר הפורום שינוי וטלטלה וגם זה לא מוסיף לתחושת הביטחון. אבל הבטחון חוזר כששבים ונוכחים שאנו נוכחים בעצם... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית