מקום עבודה חדש ..........................................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/04/2017 | 19:25 | מאת: שורה ריקה

לאחר שנים רבות במקום עבודה אחד , החלטתי לשנות כוון . השינוי היה ארוך ומלווה בהמון מחשבה ושנים רבות של תחושת תקיעות. המקום החדש שנה מאוד ממה שעשיתי עד כה והמעסיקים ידעו זאת מראש וקבלו אותי תוך כדי מתן הבטחה והסכמה כי ההכשרה היא על אחריותם. רוב העובדים מכירים אותי כבר זמן רב באופן שטחי כי אני מקושרת לאחד מהעובדים הותיקים ועל כן התקבלתי . אני שם כבר חודש וחצי. ההכשרה מבולגנת וכמעט ולא קורת. למעלה ממחצית העובדים מתעלמים מקיומי ןמפנים לי את הגב כשאני מברכת לשלום. נודע לי כי מרכלים עלי מאחורי גבי ולא מבינים למה באתי כי אני לא יודעת כלום. בנוסף לכך, כולם שואלים ונעזרים זה בזה וכשאני שואלת - מסרבים לענות. אני במלכוד ולא יודעת מה לעשות. חווה ממש חרם וניכור ממשי.

שלום לך, להרגיש מנודה זה קשה מאוד, אם במקום העבודה ואם בכלל. יש שני דברים שהייתי מציע לחשוב עליהם: האחד - האם את יכולה לזהות מדוע זה מופנה אלייך? האם יש משהו שתלוי בך ושאת יכולה לאתר? הדבר השני הוא לחשוב האם ניתן להיעזר בהנהלה כדי לפתור את הבעיה שנוצרה. מעבר להיבט הבין-אישי, הרי שגם העבודה נפגעת... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית