לאביב הברורה...:-)

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/05/2001 | 23:14 | מאת: אליאן

את צריכה לראות את החיוך שלי... ברור מאד ! מתוקה, אנא קיראי את מה שכתבתי לרחל בהודעה האחרונה. ועל הבעל שלי אני יכולה רק להגיד שהוא מפסיד ובגדול ! כל הדברים הקטנים האלו ,על ההצלחות הקטנות והחוויות הנעימות והפחות נעימות... זו מהות החיים. ובאמת הוא מסכן, הוא לא מסוגל להנות מכלום או להביע רגש חוץ מכעס. ועכשיו אני יכולה להגיד בלב שלם שלמרות הקשיים לא הייתי מוותרת או מתחלפת עם אף אחד! מאד נהנתי הערב אני כמו שיכורה ולא מיין... הסתכלתי במשקפיים ורודות והתאמצתי לצאת קצת מדלת אמותיי ולהביט סביב. אז תודה שהחזקת את ידי ברור...:-)

24/05/2001 | 23:37 | מאת: אליאן

הדלקתי בשביל שתינו סיגריה... כנראה הלכת לישון. אני אלך גם ושיהיה לך לילה טוב

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית