אהלן חברות וחברים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/04/2017 | 23:38 | מאת: גלי מפעם

נכנסת לכאן אחרי כמה שבועות שרציתי להכנס ולא מצאתי דקה.. שונאת לכתוב בלי שקראתי מה קורה אתכן.. כמו להכנס לחדר מלא אנשים ולהתחיל לדבר, כאילו רואה רק את עצמי.. אז זה לא ככה.. אבל מפאת קוצר הזמן אספר לכן בלי לקרוא, שאני בסדר. לא נושמת כ"כ אבל בסדר:) המון שינויים גדולים קרו ובקרוב צפויים עוד כמה. אני מתרגשת וחוששת וחרדה ומבוהלת ומנסה לנשום ולא לקלקל.. תחזיקו לי אצבעות? שלכן גלי

הי גלי, נחזיק. אודי

04/04/2017 | 06:24 | מאת: סוריקטה

הי גלי יקירתי, זה נשמע וואו! איתך מכל הלב, סוריקטה

05/04/2017 | 07:15 | מאת: סוריקטה

הי שוב, רציתי לכתוב לך כמו שאודי כתב לי - סיקרנת. עד מאד :-) שלך, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית