שולחת אהבתי לכולם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/04/2017 | 19:45 | מאת: סוריקטה

הי כולם, היה לי שבוע עמוס וכתבתי כמה הודעות המשך על עצים מסוף שבוע שעבר. מסבה את תשומת הלב. שמחה שכך. המחשבות התבשלו להן. שמחה שהיה כך גם עם החלטה מאד משמעותית עבורי בשבועות האחרונים, החלטה, שלקחתי עבורה את הזמן ואני שלמה איתה, למרות שיש בה ויתור כואב. רופא הנפש שלי אומר (והוא חכם), ונדמה לי שהזכרתי זאת לא פעם כאן, שעדיף להחליט על-פני השארת כל האפשרויות בדימיון. ושמחה (פעם שלישית) שהיום השתחררתי מהעבודה מוקדם מהרגיל. מנוחה לנו, סוריקטה

הי סוריקטה, סיקרנת... אודי

05/04/2017 | 07:14 | מאת: סוריקטה

ת'אמת, אם כוונתך לתוכן הודעתי זו - לא משהו כזה מיוחד, כנראה. בחירה להישאר בקו הקיים שנותן לי בטחון מסוים לזמן מוגבל מאד, ולא לבחור במשהו שעל פניו וריגשית יש בו משהו מפתה כביכול לשנים קדימה, אבל הוא לוקח אותי שוב למקום של הקרבה ועבדות. ופסח מתקרב (חירות/עבדות), חג שמאד מזכיר עד כמה אין משפחה וכמה הגרעין שם מפורק. אה, ויש בי גם אלמנטים כמו בסיפור על הפיל הקשור ההוא, שכבר מזמן לא היה כבול. כן רציתי לסקרן באשר לזיהוי המטפל שלי. סוריקטה

05/04/2017 | 07:48 | מאת: אביב 22

אהבתי חזרה שמחתי לקרוא אותך , שמחה מדבקת.... ומצטרפת לאודי סיקרנת...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית