מתנה לחג..........................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/04/2017 | 18:20 | מאת: mika

הי אודי, יש לי ממש התלבטות אם להביא למטפלת מתנה קטנה לחג האם היא שאני ממש רוצה...היא מאוד נחמדה אליי והיא גם מחייכת הרבה והיא גם די סובלת בשקט את ההודעות והמיילים הלא נחמדים שלי אליה (היא אמרה שאני מזדהה עם התוקפן, ואז דמיינתי שאני צובעת אותה כמו ליצן ושולחת אותה לעשות ביביסייטר על כל הילדים המרעישים בשכונה שלי. הממ, מעניין תוך כמה שניות יהיה לה כאב ראש?) אודי, האמת היא שאני לא רוצה לשלוח אותה לאף מקום. אני רוצה שהיא תישאר בחדר לתמיד כדי שאני אוכל לבוא אליה ולהתייעץ. ואם יום אחד אני ארצה לבוא ואז היא לא תהיה בחדר יותר? אני אהיה ממש עצובה. אודי, נראה לי שאני פוחדת. אם אני אתן לה מתנה, זה כאילו "התמסרתי" לה ואז אני כבר לא אתגר. ואז היא לא תתאמץ בשבילי ולא יהיה אכפת לה בכלל. ואז החדר שלה יישאר ריק ומיותם ויהיה לי בו ממש לבד ומשעמם. אני בדילמה.

הי מיקה, תישארי עם הדילמה ותקשיבי לשני צדדיה. הייתי מציע להביא אותה לחדר. יורת חשוב ממתנה... אודי

04/04/2017 | 07:44 | מאת: מיכ...

יודעת משהו מעניין, אני בדיוק חושבת ההפך ממך, כל הזמן נותנת לה מתנות לכל חג ואפילו פעם נתתי לה סתם והיא אמרה שלא צריך...וכו' ודברנו על העינין הזה...דווקא אני חשבתי הפוך שאם אתן מתנות היא תאהב אותי יותר, אקרב אותה אליי יותר :) ואז תתאמץ יותר בשבילי.....מצחיק כנראה שזה לא משנה זה רק בראש שלנו :)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית