זקוקה לעזרה והיא לא פה בשבילי כרגע....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/04/2017 | 00:11 | מאת: מיכ...

אודי, משהו פרקטי..חייבת עזרה. מה עושים שהילד בטיול ומתקשר בלילה שהוא לא מסוגל יותר. שהיה לו יום גרוע והוא רוצה הבייתה..בגיל העשרה..במחנה.והוא ילד שכל כך אוהב את זה אבל מצד שני כשמשהו לא הולך לו או כמה דברים קשים לו הוא מתייאש :( אמרתי שיפנה למישהו אחראי. הוא אומר שהוא לא יכול, שהוא לבד ורק אני יכולה לעזור לו. ניסיתי ככה בטלפון...ואמרתי שיתקשר והטלפון יהיה פתוח כל הלילה..ובבוקר שיחליט. לא יודעת מה לעשות ככה בשלט רחוק.. חוץ מלומר שסומכת עליו ואוהבת אותו...אוףףףף איך אמתין לה אפילו בשביל סתם דברים כאלה גם...קשה לי ואני כל כך נשמעת חזקה ובטוחה לילד אבל בעצם אני לא! אני בול כמוהו מתקשה לראות את הטוב כשיש לי כמה דברים רעים יחד... אוףףף

03/04/2017 | 20:00 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, מתארת לעצמי שישנם עדכונים באשר להתמודדות של הבחורצ'יק עם התסכול. איך היום? בפגישה טרום הפעם האחרונה שהמטפל שלי היה בחופש, דיברנו על איזו מחשבה והתבוננות שיצא לשנינו באופן מקרי (או שלא) להיות איתה באותו היום ממש. כאילו היינו כל כך קשורים שאנחנו מגיעים לנקודות דומות. זה עזר. אחרי שנים של בניית קשר. שלך, סוריקטה

הי מיכל, נשמע לי שהתמודדת יפה מאוד עם הסיטואציה. איך הוא מסתדר במחנה עד כה? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית