וכמובן-טלי,בוקר טוב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/05/2001 | 06:52 | מאת: Angel

תודה על העידוד. נכון,לפעמים גם מה שמלוכלך ומה שמגעיל ,הוא חלק מהמציאות. גם כשאני מתארת רגשות אפלים מאוד-ויש סיכוי שהם ייפלו לעיניים הבוחנות והלא נכונות של קוראים רדומים ומזיקים-עדיין,הם יפלו גם לאוזניים האוהבות והאכפתיות של המשתתפים האחרים. ואולי,שווה לעיתים להתעלם מהרע על מנת לקבל את הטוב. והעיקר,העקר שאת תהיי כאן לקרוא ולהבין במקצת מה עובר עלי.זה לא קל. ובעניין ה"דפוס הקבוע" של החלפת המטפלים: אני יודעת שהדבר מהווה בעיה לא קטנה,והייתי מכריחה את עצמי להשאר.מה גם,שטוב לי איתה.היא אשה חכמה,מרשימה והיא חודרת לי ללב פנימה. אבל מגיע לה תשלום-שאני לא בטוחה שאני יכולה לשלם אותו, ואני גאה בעצמי על שלפחות עשיתי את המאמץ (שהניב תוצאות) בחיפוש אחר אופציות אחרות. אז שיהיה יום טוב,ואני אעדכן בקשר למצב הרפואי יותר מאוחר. אנג'ל.

25/05/2001 | 00:01 | מאת: טלי וינברגר

אנג'ל יקרה, הדברים שכתבת הם דברים מהבטן. משהו השתנה פתאום אצלך. אני חשה אותך אמיתית יותר, מתבוננת יותר, בעיקר פנימה, בתוך תוכך. זהו שינוי מבורך! טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית