לשרון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/05/2001 | 01:57 | מאת: Angel

גווני הביניים האפורים לעיתים דורשים הסתכלות מאומצת. כפי שבעצמך טענת, הם דורשים יכולת אבחנה מדוקדקת יותר משני הצבעים הפאטליים: שחור ולבן. הרעיון שלי היה שאין לי עכשיו חשק ל"תעתועי ראייה" (סליחה על השימוש במטאפורה שלך-פשוט יש תעתוע ראייה שמפריע להבחין בין הצבע השחור לבין הגוונים האפורים,מכירה?) מקווה שירדת לסוף דעתי. ואם לא, תרדי ממנה:) מה שלומך?

24/05/2001 | 09:00 | מאת: שרון

הי.......שוב אני, כתבתי לך גם למטה. תעתועי האפור?..... בוודאי שהבנתי......... ובכן אנג'ל, האפור לא מתעתע, השחור והלבן כן.......... בריא לנו יותר להעביר את חיינו למסלול אפור, העובר בד"כ בין שיאים קטנים ....או אם אשתמש במטאפורה האהובה עליי "אדוות קטנות" במקום "נחשולי ענק" המסוגלים לבלוע אותך..........תנסי לחשוב על שנותייך האחרונות, שנעו בקוטביות מפחידה.......והיכן את היום? מנסה להחזיר את האיזון לחייך........אין מנוס מכך אנג'ל. את חייבת לאגור כוחות ולהתייצב חזקה ומוכנה ל"מאבק" להשיב את האיזון לחייך, את מבינה את החשיבות נכון? ברור לך הצורך העז בבסיס איתן וקבוע עליו תוכלי לבנות שלב אחר שלב את בניין חייך מחדש והפעם על יסודות חזקים ולא על קנה רצוץ.........ואני כאן, וכל השאר........מערבבים איתך את חומרי הבניין היציבים אבל את, את היא המהנדסת , והאדריכלית, האחריות והביצוע בידייך....... אין מנוס מהתמודדות עם האפור..........ונטישת השחור והלבן,,, לאנחות. בי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית