מתגעגעת..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/01/2017 | 23:01 | מאת: .במבי פצוע..

אודי וכולכם הי, מתגעגעת.. חזרתי קודם מהפיסול.. אולי אני מתחילה להתרגל לרעיון ? מגיעה כבר עם פחות חרדה.. קצת רגוע יותר.. מאחלת לכם לילה רך ,נעים ומלטף.. :) שלכם, במבי.

19/01/2017 | 06:56 | מאת: סוריקטה

הי במבי, ראשית - חיבוק לבבי. ואחר-כך - איך עולם החרדות יכול להעצים רגשות, והמפגש עם המציאות, לאור התגברות על עכבות ובהינתן כלים, יכול לתקן. שיהיה סופשבוע רך, נעים ומלטף, כמילותייך. סוריקטה

19/01/2017 | 20:28 | מאת: ינשוף

כל כך טוב לשמוע אותך במקום אחר.. עם הקלה בחרדות .. לא וויתרת על הפיסול וטוב שכך... מאחלת לך שבת נעימה ורגועה, ינשוף

הי במבי, איזה כיף לשמוע! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית