אביב?!?!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/05/2001 | 18:59 | מאת: בילי

נראה לי שפיספסתי פה משהו. לא הייתי פה מאתמול , וגם אז הייתי רק כמה דקות(חיפשתי אותך!!), ולפי מה שהבנתי משהו קרה. לא משנה מה. אל תעלמי. אני אוהבת לקרוא (ולקחת לתשומת הלב) את מה שאת כותבת , גם אם זה לא נכתב עבורי( לפעמים מוצאים תשובות בצרות של אחרים). קחי הכל בקלות. בילי

23/05/2001 | 19:41 | מאת: אביב

בילי יקרה, נכנסתי רק לכמה שניות, אבל לא יכולתי להתעלם מההודעה שלך. הסירי דאגה מליבך הקט, אני לא נעלמת, ואין לי כוונות להעלם. קרו דברים... כבר נשכחו.... אני הולכת לכבוש את העולם, ולוקחת את כולכם יחד איתי לעזור לי בזה... :-) סתם בדיחה, אבל אני במצב רוח טוב. ספרי מה קורה אצלך... אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית