אנג'ל יקרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/05/2001 | 16:28 | מאת: אורה

מה שחשוב הוא מה שלומך בהודעות שלך בשבוע האחרון את מתמקדת רק במה שקורה בפורום לא מספרת כלום עלייך, על המחלה שלך, זאת צורה של בריחה? איך את מרגישה? את אוכלת? את מקיאה? את הולכת לצבא, לעבודה, איך בבית? תספרי על כל הדברים האלו ואני מבטיחה לספר איך בעבודה...

23/05/2001 | 16:37 | מאת: Angel

אני כבר לא יודעת מה לכתוב ומה לא... מה שכן,בינתיים אני ממהרת לאנשהוא תספרי איך בעבודה.אני שאלתי קודם:-) ואני אחזור לקרוא ולהגיב.

23/05/2001 | 16:43 | מאת: אורה

אני גם ממהרת לאנשהו (לעבודת הערב שלי) ואני מתכוונת לעמוד על שלי. לא תתחמקי ממני בקלות.... ספרי לי מה שלומך

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית