איפה הוא

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/05/2001 | 12:46 | מאת: שומר מסך בגשם

הפסיכאטר המהולל כנראה נטש את המערכה כצפוי הוא בטח היה רושם לכולם טיפול טרופתי אילו רק היה יכול ומסלק את כולם מהמסך הקטן אבל אנו גדלנו והחכמנו ולא נהיה יותר שפנים על מנת לתת מרגוע לנפשו של הפסיכיאטר כי זו כנראה דרכם של רשעים השקט השקט כי מי כמונו מכיר אותם מבית כאלו הם ולא יעזור שום תרוץ על זה כבר נאמר בריחה כהודעה אך לצערי עדיין לא נמצא אותו בעל תואר שיעמיד אותי במקום כי אני לא רק חכם גם צודק חחחחחחח אז תחשבו על זה

23/05/2001 | 18:37 | מאת: Jacki

??? האמת היא שאתה כותב ממש יפה..... אבל למה אתה מתכוון? האם אתה מדבר על משהו ספציפי? ממני.

23/05/2001 | 21:17 | מאת: שומר מסך

לא על כל בעלי התואר שחושבים שהם יודעים יותר טוב מאלוהים או ממני

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית