היפנוזה - המשך

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/11/2016 | 18:49 | מאת: קוראת קבועה

אודי, לא הבנתי את תשובתך. האם ניתן להביא את הגוף למצב של מוות פיזי, באמצעות שימוש בכלים היפנוטיים בלבד, בלי לנקוט פעולות אובדניות ממשיות ומכוונות? במילים אחרות, האם היפנוזה היא דרך יעילה למי שמחפש מות קל ונטול סבל?

21/11/2016 | 07:27 | מאת: אביב 22

הי לך , את יודעת כואבת משאלת המוות שלך ... רוצה לשתף לנסות להתמך מבלי לחשוב מחשבות אובדניות . אנחנו כאן ...

איש לא ילמד אותך היפנוזה עצמית כדי לפגוע בעצמך, ומה שתלמדי לבד - זה עניינך שלך... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית