חידת חמיצר ?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/10/2016 | 08:03 | מאת: .במבי פצוע..

אודי הי, בתגובתך אלי אתמול שכותרתה "הגנה", לא הבנתי בכלל את החלק הראשון... ניסיתי וניסית להבין ולא הצלחתי.. הרגשתי שאתה מדבר אלי ברמזים ? מעין חידת חמיצר כזו... אבל אתה יודע אודי ? משונה.. מוזר.. מעניין... לא יודעת עד כמה שהיה איכפת לי שאני לא מבינה את החלק הראשון..(אולי כן היה איכפת לי? מסקרן אותי להבין את משמעות דבריך.. אולי אבין מאוחר יותר ? אולי תסביר לי כך שאצליח להבין ?) מה ששמתי לב הוא להרגשה שלי בעקבות תגובתך אלי.. שמתי לב שאני מרגישה שאיכפת לך ממני ... וההרגשה הזו מאוד טובה אודי.. זה מרגיש כאילו אתה עוטף כך שאף אחד לא יצליח לפגוע בי.. אפילו לא התמונה המפחידה הזו שתלויה לה עכשיו על הקיר מעל המיטה שלי אצל אמא צביה... ואני מרגישה בדיוק מה שאמרת לי: שיותר מדי לבן ופחות מדי דברים יציבים ומוכרים... ואני גם ממש ממש אוהבת אותך אודי.. אבל אתה יודע אודי? אני שואלת את אמא צביה המון פעמים מה זה אהבה ? אז אודי ... אני אוהבת אותך ? מאחלת לך ולכולכם שבת רכה,נעימה ומלטפת ... שלך-במבי.

הי במבי, הייתי מסתפק במה שתגובתי גרמה לך להרגיש מבלי לנסות לפתור את החידה... ;-) שתהיה שבת נהדרת ואולי גם גשם טוב. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית