דכאון קל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/05/2001 | 23:39 | מאת: סם

אני מרגיש דכאון וחוסר אונים לטפל בעניני היום יום לעבודה אני הולך ומתפקד טוב אבל מאחר ואני עובד יום כן ויום לא בימים שאני לא עובד אני ישן עד מאוחר וגם אחה"צ בימים האחרונים אני מרגיש צפצוף קל באזנים ואני לא יודע אם זה קשור אני חייב להטפל בעיניני יום יום לפי רשימה שאני מכין אך לא מצליח מה לדעתכם אני צריך לעשות והאם זה מה שנקרא משבר גיל החמישים שזה הוא גילי

23/05/2001 | 01:22 | מאת: טלי וינברגר

סם שלום רב, האם בדקת את משמעות הציפצוף באוזניים מבחינה רפואית? אני מציעה לך ללכת לבדיקות לפני כל החלטה שמדובר במשהו נפשי. במידה והכל יהיה תקין, תוכל לפנות לחלק הנפשי. אתה מדבר על משבר גיל החמישים, ואדם שמשתמש במילים אלו, ככל הנראה חש משבר או חש התקרבות של תקופה משברית. האם אתה מרוצה מעבודתך? מחייך כפי שהם נראים כיום? בכל מקרה, אם אתה חש מצוקה נפשית כזו או אחרת, משבר גיל החמישים או משבר אחר, הייתי ממליצה לפנות ליעוץ פסיכותרפויטי. בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית