אביב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/05/2001 | 22:43 | מאת: רחל

נחמד לשמוע ממך, ועוד יותר נחמד לראות אותך במצב רוח טוב, ועם כוחות.... רק דבר קטן- הילדים לא מציקים לי. אין לי סיפוק יותר גדול מלהיות שם בשבילם. זה חלק מעיסקת החבילה שנקראת אמהות. וזה דוקא החלק הקל. החלק הקשה זה כשהם לא מציקים, ואז את מתחילה לדאוג. לילה טוב.

23/05/2001 | 05:59 | מאת: אביב

רחל, בוקר טוב, לא חשבתי אחרת. הסיפוק והלב המתמלא מאושר מהילדים שלנו, זה הדבר הכי חשוב בחיים. גם בעיני, למרות שעוד אין לי ילדים, אבל יש לי אחיניות מדהימות, שאת הירח אני מוכנה להוריד בשבילהן... ונכון, כשהם בשקט... זה השלב הכי מדאיג. רק שירעישו וינדנדו וישחקו... ויהיו מאושרים, שמחים ועליזים. הם, את ואם אפשר אז גם אני. שיהיה לך יום מקסים, אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית