צריכה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/08/2016 | 15:54 | מאת: אביב 22

הלוואי וידעתי מה לבקש שיעזור ואולי זה הכאב הזה שאין לו נחמה וכלום לא עוזר ונאחזת לדקה או שתיים ושוב מרגישה כאוס מבפנים מחנק בגרון חחיבורים של אז כואבים כל כך ועוד לא נגעתי בכלום רק המעטפת כל כך מטלטלת מנסה לנשום וזה כואב רגעים כאלה שכל כך צריכה משהו מישהו שיקח את הכאב וכל כך לא מצליחה להרגיש מרגישה שאני מפריעה שאני פוגעת כשאני ככה סליחה ........

הי אביב, יש ימים כאלה וזה בסדר. אנחנו כאן. אודי

25/08/2016 | 17:50 | מאת: אביב 22

תודה לך ,הבנתי עוד דברים מהתשובה שלך ... ורק להגיד לך תודה ושבת שלום ,הלב נחמץ מהשעה שאתה נכנס לכאן אז מקווה שהשבת תביא איתה מנוחה וטוב..

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית