רחללללל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/05/2001 | 14:13 | מאת: אליאן

מה שלומך?... והילדה? הלכה לגן כבר ? יש לך הודעה בהמשך לאתמול למטה... מקווה למצוא אותך כאן בערב.. ביי

22/05/2001 | 22:34 | מאת: רחל

ערב טוב! חזרנו לגן, ולאופניים, ולפיצה. עכשיו האוטו במוסך, ואנחנו מקורקעים. נחמד לעשות טיולים ברגל. היום טיילנו לשדה חמניות. כל-כך יפה בחוץ. עוד שבועיים וגם הלחץ ההיסטרי בעבודה ירד, ואז באמת ארגיש יותר פנויה וחופשיה לעשות דברים. מה איתך? ראית איזה סרט טוב בזמן האחרון? אני הולכת לישון, נתראה מחר. לילה טוב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית