הומו ולא רוצה להיות כזה !!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/05/2001 | 12:27 | מאת: איתי

נראה לי שאני הומו (אני בן 27) אני בדכאון עמוק ביותר ולא רוצה להיות כזה . אף אחד לא יודע מזה. איך אני יכול להפוך לסטרייט נורמלי ?? אנא עזרו לי !!!

22/05/2001 | 13:04 | מאת: אורה

http://www.msnbc.com/news/570656.asp

22/05/2001 | 23:36 | מאת: טלי וינברגר

איתי שלום רב, מדוע אתה אומר "נראה לי"? מה מביא אותך לידי ההחלטה שאתה הומו? איפה הספק הטמון בהחלטה? אולי תתאר קצת יותר את עצמך, את מהלך חייך, איך הגעת למקנה שאתה הומו? ומה מצבך כיום, תעסוקתית, חברתית ונפשית? אם תפרט אולי אוכל לייעץ לך לגבי ההמשך. בברכה, טלי פרידמן

23/05/2001 | 01:14 | מאת: X

הוא כתב לך שהוא "בדיכאון עמוק".

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית