האם מישהו לוקח "ריספרדל"?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/05/2001 | 07:27 | מאת: מיטל

אבקש פרטים על התרופה, תופעות הלוואי שלה והאם מרוצים מהטיפול, יש לציין שניתנה במינון נמוך של 0.5מ"ג לנער לא חולה בסכיזופרנייה אלא בעיות רגשיות קשב וריכוז. תודה

22/05/2001 | 15:31 | מאת: שומר מסך בגשם

כן לקחתי אבל במינון הרבה יותר גבוהה 6מ"ג כך שלא אוכל לעזור בגלל המינון הנמוך

23/05/2001 | 00:56 | מאת: יריב

למיטל שלום . כעיקרון, התרופה מפחיתה את תדירות ועוצמת ההפרעות בחשיבה , ומשפרת את התיפקוד של המישתמש , אני גם לוקח ריספרידל במינון גבוה ,של 5מ"ג ,הכדור מאד עוזר בהפרעת אובססיביות כפיתייות ,שלי ,אך ההצלחה של הכדור היא בגלל הפרעת הקשב והריכוז שלי .עד שהיתאימו לי את הכדור הזה סבלתי הרבה עם תחלופה גדולה של תרופות . כרגע אני לוקח נוסף לריספרידל גם פבוקסיל . ובשבילי הם תרופות פלא . לשומר מסך בגשם , למה היפסקת עם התרופה ,והאם כעת ,יש משהו אחר ?וכמה זמן לקחת אותה . סתם מיתענין ומה הסימטומים שלך .אם תירצה לענות כמובן ממה אתה סובל , אם אפשר לשאול ?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית