שאלה (בבקשה תענו לי)

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/05/2001 | 20:48 | מאת: אורית

שלום, אני נמצאת בטיפול נפשי זה כחודש, הפסיכיאטר שלי נתן לי תרופה שמוגדרת "נגד כפיון" מה זה? האם אני צריכה לקחת את זה? מה זה אומר שיש לי? תודה

22/05/2001 | 17:38 | מאת: Jacki

אני לא מבינה בתרופות, אבל אני חושבת שהפסיכיאטר שלך מוכרח להגיד לך מה בעייתך, לשוחח איתך על הכדורים, על התופעות שלהן וכו'. לפרטים נוספים את יכולה בהחלט להפנות את השאלה לד"ר פלד, אורן גרין..... וכו'. בהצלחה ותרגישי טוב, ממני.

22/05/2001 | 23:46 | מאת: טלי וינברגר

אורית שלום רב, מדוע הגעת לטיפול הפסיכיאטרי? אולי התשובה לשאלתי תיתן לך את התשובה לשאלה שלך. המשמעות של המילה כיפיון הוא כפיתיות=אובססיביות. מדוע לא שאלת את הפסיכיאטר למה התרופה, למה את צריכה לקחת אותה? אני חושבת שזו שאלה חשובה שכדאי לך לשאול. בברכה, טלי פרידמן

23/05/2001 | 00:52 | מאת: טלי וינברגר

אורית, סליחה על הטעות, אבל ממש התבלבלתי בפירוש המונח כיפיון. משום מה חשבתי שרשמת בעבר משהו, וכנאה שקישרתי אותך למשהו אחר. בכל אופן משמעות המילה כיפיון היא אפילפסיה. בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית