מחפשת טבלה/רשימה ממאמר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/07/2016 | 22:17 | מאת: מימה

היי אודי קראתי פעם מאמר באנגלית על היתרונות והישגים מטיפול דינמי. אני לא זוכרת את שם המחבר אבל הופיעה שם טבלה שציינה בסעיפים את הקריטריונים לבריאות נפשית. זה הלך ככה (מהזכרון): - מסוגל לנצל יכולות וכישורים באופן פרודוקטיבי - חש עצמו משמעותי ותורם בחברה - נהנה מיחסים בין אישיים. חברויות/זוגיות/מיניות. - בעל חוש הומור -מסוגל להכיל דעות שונות משלו -הגיע להשלמה עם חוויות העבר והיו עוד סעיפים ברשימה.... האם אתה יודע במקרה איפה משיגים את הרשימה המלאה?? ממה שזכור לי היום שם בסביבות 20 סעיפים

הי מימה, לא ידוע לי, זו הגדרה רחבה מדי כדי לאתר מאמר, אבל ייתכן שחיפוש הקריטריונים בגוגל יעלה תוצאות מענייניות. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית