אתמול היום ומחר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/05/2001 | 19:22 | מאת: ניצה

ראיתי היום סטיקר על מכונית והוא מצא חן בעיני נדמה לי שהפןרום הזה הוא מקום מתאים להעלותו אז כך " היום הוא המחר של אתמול שכל כך פחדת ממנו" אלי זה מדבר מה דעתכם?

22/05/2001 | 00:25 | מאת: מישהי

אני הולכת לאמץ את הרעיון.

22/05/2001 | 00:41 | מאת: רוז

יש שיר כזה של אילן ואילנית "היום זה מחר שאתמול פחדתי ממנו עכשיו אני יודע למה עכשיו אני יודע כמה כמה זה טפשי לפחוד מהדברים של החיים יותר משתים עשרה שעות עכשיו אני יכול לקחת קו ישיר על כל התחנות בדרך לוותר עכשיו אני יכול לרדת ולכתוב עוד שיר." מי כתב אני לא יודעת אבל הצמד הזה שר.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית