לכולם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/05/2001 | 18:31 | מאת: דנה

שלום האתר הזה הפך פשוט לפורום תמיכה מה שהוא לא אמור להיות שאלתי פה שאלה כבר פעמיים וכל פעם היא עוברת 2 עמודים או יותר בגלל מספר ההודעות הרב שמשאירים פה אני באמת יודעת כמה זה קשה להיות עם בעיה כלשהי ולא לחלוק איתה אחרים אבל אני מאמינה שיש פורומים אחרים ששם תוכלו לעשות זאת האתר הזה מיועד בעיקר לשאלות חד פעמיות של אנשים אם אני לא טועה אבל בגלל שהפכתם אותו לפורום תמיכה למומחים אין אפשרות לענות על השאלות! הפורום תמיכה של אי או אל הוא נהדר והאנשים בו ממש עוזרים וככה גם לא תשבשו את הפעילות של האתר אני באמת לא רוצה לפגוע אבל יש גבול דנה

21/05/2001 | 18:46 | מאת: מאחד

לא רצית לפגוע אבל פגעת... כ"כ קשה לעבור על שני עמודים ? אני בטוח שהשאלה שיש לך חשובה לך !!! אבל גם לכל השאר יש סיבה להיות פה, ולא רק כי משעמם להם בבית. תודה שאת מוצאת לנו פינות אחרות ללכת ולבכות בהם. אבל אם אנשים מרגישים מספיק נוח לדבר כאן, אז כאן נדבר... חבל שאת לא חושבת שאפשר לעשות הכל יחד...

21/05/2001 | 18:50 | מאת: Jacki

אני מבינה אותך ואני יודעת על מה את מדברת אני חושבת שכדאי שכולנו ניקח את זה לתשומת לבנו.... אני אמנם לא מומחית אבל מה הייתה שאלתך...... או מרוב עצבים את היית מעדיפה שאני אחזור כמה עמודים אחורה.... רק תגידי לי איך קוראים לה......? שלך, אני.

21/05/2001 | 22:05 | מאת: adi

דנה, לדעתי את טועה!!!! הפורום הזה מיועד להיות פורום תמיכה הן של אנשי מקצוע והן של גולשים מתעניינים!!!! אם מישהו לא התייחס לשאלתך, אנא שאלי אותה שוב!!!!!1 עדי

22/05/2001 | 23:54 | מאת: טלי וינברגר

דנה שלום רב, הדיון על מהות הפורום עולה כל תקופת מה, וכל פעם מישהו אחר מעלה אותו. הפורום מיועד לשאלות מקצועיות ליועצים השונים, ובאותה מידה להתכתבויות בין הגולשים כמקור תמיכה, שיתוף והתחלקות בקשיים, התלבטויות וגם דברים משמחים, מאורעות ועוד. אני מתנצלת על כך ששאלתך לא קיבלה מענה, ואני אשמח אם תרשמי אותה שוב. לעיתים ישנן שאלות ש"נופלות בין הכיסאות", ואני מתנצלת על כך. במידה ושאלתך עסקה בפסיכיאטריה, אני רוצה להפנות את תשומת ליבך שד"ר פלד, הפסיכיאטר, אינו מבקר כאן לעיתים תכופות וכדאי לפנות אליו באימייל, או להמתין עד לכניסתו הבאה, ולקוות שהוא יימצא את שאלתך (אם תפני אותה אליו). ומעבר לכל זאת, את מוזמנת להשתתף בהתכתבויות השנות. בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית